HOME  /   FERRO en NONFERRO  /   PRIJZEN  /   HERKOMST  /   CONTACT  /   ADRES  /   CERTIFICERING  /   HANDEL
   
 
Certificering

VIHB
Voor bedrijven die zich in Nederland bezighouden met het vervoeren, inzamelen, handelen en/of bemiddelen van bedrijfsafvalstoffen of gevaarlijke afvalstoffen is vermelding op de landelijke VIHB-lijst verplicht. Bercon voldoet aan alle eisen van het NIWO en geregistreerd onder nummer GL502198VIHB.

VCA
Medewerkers van Bercon beschikken over het VCA certificaat voor Veiligheid.

Regeling detectie radioactief besmet schroot
Bercon werk geheel conform de regeling voor detectie en registratie van radioactief schroot. De medewekers die de installaties bedienen zijn hiervoor dan ook gecertificeert. Bij een waarneming van radioactive straling op ons terrein, wordt deze afgelsoten en worden de detectie gemeld bij de overheid. De overheid kan de besmette partij in beslag nemen en op kosten van de eigenaar laten vernietigen.

Millieu vergunning
Bercon is in het bezit van een volledige millieuvergunning.


HISTORIE
Bart Coenmans startte Bercon begin jaren zestig. Bijna vijftig jaar later staat de derde generatie Coenmans aan het roer van ons familiebedrijf.
TRANSPORT &
CONTAINER SERVICE
Bercon beschikt over ruim voldoende containerwagens en een servicewagen. Bijzonder is de container-service die we aanbieden in Nederland.
MILIEU
Bercon is een bijzonder modern bedrijf welke voldoet aan alle hedendaagse, en zelf de toekomstige milieu eisen en vergunningen. Een schoon en gezond bedrijf voor de toekomst...
 
Weth. van Bremenweg 20 4153 XH Beesd • Tel: 0345-681812 • Fax: 0345-683368 • E-mail: informatie@berconbv.nl