HOME  /   FERRO en NONFERRO  /   PRIJZEN  /   HERKOMST  /   CONTACT  /   ADRES  /   CERTIFICERING  /   HANDEL
 
   
 
Milieu

Bercon recycling is gesitueerd in het ecologisch gebied "de Hes". Om dit prachtige natuurgebied voor de toekomst te behouden doen wij er alles aan om de recycling van onze materialen zo schoon en efficent mogelijk te laten verlopen. Met de nieuwbouw in 2008 hebben wij er dan ook alles aan gedaan om ons bedrijf te laten voldoen alle milieu eisen voor nu en later!

Ons hele terrein is voorzien van een vloeistofdichte vloer en al het hemelwater wordt opgevangen en gezuiverd door eigen installaties.
Alle materialen die het terrein opkomen of er afgaan worden gecontroleerd op radioactiviteit en vervuiling.

Ook het machine park als kranen en vrachwagens voldoet aan de milieu eisen. Zo is er kort geleden een nieuwe kraan aangeschaft die voldoet aan de laatste milieu eisen.

Kortom, Bercon = Milieubewust


HISTORIE
Bart Coenmans startte Bercon begin jaren zestig. Bijna vijftig jaar later staat de derde generatie Coenmans aan het roer van ons familiebedrijf.
TRANSPORT &
CONTAINER SERVICE
Bercon beschikt over ruim voldoende containerwagens en een servicewagen. Bijzonder is de container-service die we aanbieden in Nederland.
MILIEU
Bercon is een bijzonder modern bedrijf welke voldoet aan alle hedendaagse, en zelf de toekomstige milieu eisen en vergunningen. Een schoon en gezond bedrijf voor de toekomst...
 
Weth. van Bremenweg 4153 XH Beesd • Tel: 0345-681812 • Fax: 0345-683368 • E-mail: informatie@berconbv.nl