HOME  /   FERRO en NONFERRO  /   PRIJZEN  /   HERKOMST  /   CONTACT  /   ADRES  /   CERTIFICERING  /   HANDEL
 
 
Historie (2)

Bert bouwde in Beesd het bedrijf verder uit. Gaf het de naam Bercon, afgeleid van zijn voor- en achternaam. Hij stoeide jaren met de gemeente om alle vergunningen rond te krijgen en vervolgens nieuw te mogen bouwen op dezelfde locatie.

In 2008 met de oplevering van de nieuwe werf waren alle vergunningen rond. Bert "De ambtenaar van de gemeente die 27 jaar lang met de vergunningen van ons bedrijf bezig was. nodigde we uit bij de opening. Een uitnodiging waar hij graag gehoor aan gaf".

Enkele jaren geleden droeg Bert het bedrijf over aan drie van zijn kinderen. Bert, Paul en Sabine. Broer Robbie is als enige niet werkzaam in het bedrijf.


HISTORIE
Bart Coenmans startte Bercon begin jaren zestig. Bijna vijftig jaar later staat de derde generatie Coenmans aan het roer van ons familiebedrijf.
TRANSPORT &
CONTAINER SERVICE
Bercon beschikt over ruim voldoende containerwagens en een servicewagen. Bijzonder is de container-service die we aanbieden in Nederland.
MILIEU
Bercon is een bijzonder modern bedrijf welke voldoet aan alle hedendaagse, en zelf de toekomstige milieu eisen en vergunningen. Een schoon en gezond bedrijf voor de toekomst...
 
Weth. van Bremenweg 20 4153 XH Beesd • Tel: 0345-681812 • Fax: 0345-683368 • E-mail: informatie@berconbv.nl